З метою інформування громадськості та доведення до широкого загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах райдержадміністрацій,  міських рад  та територіальних громад),  подаємо наступну актуальну інформацію.

Фото без опису

05 червня в приміщенні Богородчанської районної державної адміністрації Головним управлінням  Держпродспоживслужби в області  проведено засідання круглого столу на тему «Необхідності додержання вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів, державного ринкового нагляду».

 

В  заході взяли участь представники місцевих органів державної влади, громадських об’єднань споживачів, суб’єкти підприємницької діяльності у сферах виробництва, торгівлі продукції непродовольчого характеру.

В ході зустрічі обговорено питання необхідності додержання законодавства  у сфері захисту прав споживачів, присутніх ознайомлено з новою формою контролю за продукцією на споживчому ринку, яка вже реалізована і визнана дієвою на ринках ЄС та США.

Це перший захід із цілого циклу круглих столів, що будуть проведені  у 2-3 кварталах 2018 року управлінням захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в області.

Формат зазначених заходів дає можливість налагодити конструктивний діалог між органами державної влади та бізнесу регіону.

 

 

 

Н.Романова  (0342) 51-13-89