Від початку року до виконання суспільно корисних робіт вже залучено 544 безробітні особи

Основна мета організації та проведення суспільно корисних робіт – це задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та сил цивільного захисту у зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації проти України, забезпечення функціонування економіки та системи забезпечення життєдіяльності, в тому числі соціально незахищених верств населення.

Про Національну Волонтерську Платформу

З метою посилення волонтерського руху між Міністерством молоді та спорту України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадською організацією

Водно-нітратна метгемоглобінемія

    Водно-нітратна метгемоглобінемія – захворювання, обумовлене значним підвищенням вмісту метгемоглобіну в крові, який утворюється внаслідок токсичної дії нітратів на гемоглобін, що призводить до порушення транспортування кисню кров’ю та кисневого голодування тканин (гіпоксії).      

ДЕМЕНЦІЯ: ПЕРЕБІГ, УМОВНІ СТАДІЇ ТА СИМПТОМИ

Деменція — це синдром, який впливає на роботу мозку. Основними його симптомами є проблеми з пам’яттю, мисленням, мовленням і виконанням повсякденних завдань. Також у людей з деменцією бувають зміни емоційного стану, сприйняття і поведінки.

Першість з настільних ігор в Рожнівській громаді

Відповідно до розпорядження Рожнівського сільського голови Сергія РАДИША №20-з від 06.03.2024, на території Рожнівської громади до 31 березня 2024 року заплановано провести перший етап першості громади з шахів, шашок і настільного тенісу серед чоловіків та жінок, в одиночних та парних розрядах. Змагання відбудуться у приміщеннях Будинків культури та освітніх закладах.

Сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб

Основним завдання служби зайнятості є максимально якісне та оперативне задоволення потреб роботодавців та безробітних осіб, які часто звертаються за допомогою у підборі кваліфікованого персоналу чи пошуку роботи.

Оперативна інформація щодо захворюваності на грип, ГРВІ і COVID -19 по Косівському районі

У жовтні в Україні почався епідемічний сезон, тобто серед населення зростає кількість респіраторно-вірусних сезонних захворювань таких як ГРВІ, COVID-19 та грип. Вірус грипу підстерігає нас всюди: у закладах охорони здоров’я, транспорті, супермаркетах, аптеках – у всіх місцях масового скупчення людей. Джерело інфекції — хворий із клінічно вираженою чи безсимптомною формою хвороби. Хвора людина, навіть із легкою формою грипу, становить небезпеку для оточуючих протягом усього періоду прояву симптомів – це, в середньому, 7 днів. Шлях передавання інфекції — повітряно-краплинний.