Подяка маленьким волонтерам

Подяка маленьким волонтерам

Рожнівський сільський голова Сергій РАДИШ від імені усіх жителів громади щиро дякує маленьким мешканцям села Рожнів за їхній насправді неоціненний вклад в здобуття прийдешньої перемоги.

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні в приміщенні Рожнівської сільської ради відбулося чергове засідання комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду).

АКАДЕМІЧНОМУ ЛІЦЕЮ - БУТИ!!!

АКАДЕМІЧНОМУ ЛІЦЕЮ - БУТИ!!!

Як відомо, чинний закон «Про повну загальну середню освіту» передбачає, що до вересня 2024 року в Україні повинна бути сформована мережа закладів старшої профільної освіти академічного або професійного спрямування, котра має запрацювати вже у вересні 2027 року.

Цукровий діабет

Цукровий діабет

Цукровий діабет стає поширеною проблемою, тому дослідження та розробки у галузі медицини ставлять перед собою завдання раннього виявлення цієї хвороби для ефективного лікування .

Тепловий удар

Тепловий удар

Сонячне випромінювання несе чимало ризиків для людини: сонячні опіки, сонячні удари, теплові ураження. Незалежно від віку і статі, сонячне проміння може спричинити й рак шкіри. Щоб почуватися комфортно, важливо знати про небезпеку та ознаки перегрівання організму та як уберегтися від сонячного (теплового) удару під час літньої спеки .