Про відвідування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах і є жителями Рожнівської громади

Працівники відділу соціальної роботи Рожнівської сільської ради, Олександра Ватрич та Ярослав Струць, спільно із начальником служби у справах дітей Рожнівської сільської ради Іриною Павлюк, протягом тижня здійснюють виїзди до сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Вчора відвідували родини із Хімчина, а сьогодні сім'ї із Рожнова. Спеціалістами надано консультації родинам щодо послуг, які надає відділ соціальної роботи та служба у справах дітей. Було перевірено умови утримання, проживання та виховання дітей, а також наявність шкільного приладдя, одягу та взуття в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах та в групі соціального ризику.

Щотижнева нарада із працівниками Рожнівської сільської ради

Сьогодні о 09:00 годині в Рожнівській сільській раді пройшла тижнева нарада із працівниками апарату органу місцевого самоврядування. Начальники відділів звітували про пророблену роботу та ділилися із колегами своїми робочими планами на тиждень. Нарада розпочалася із хвилини мовчання за загиблими Героями, які поклали на вівтар свободи та незалежності країни своє життя.

Спалювання трави суворо карається законом

Щороку на весні після сходу снігового покрову починається сезон спалювання торішньої сухої трави та інших рослинних решток. Люди, які палять суху траву, завжди переконані, що цим вони покращують врожайність. Це твердження – міф.

Деревообробний цех у Рожнівський громаді

В рамках Програми Розвитку ООН «Посилення стійкості громад в регіонах України», яка реалізується за підтримки уряду Великої Британії у партнерстві з Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією, Рожнівська сільська рада стала переможцем економічної ініціативи з "Створення деревообробного цеху при КП «Рожнівська ОТГ»".

Оперативна інформація щодо захворюваності на грип, ГРВІ і COVID -19 по Косівському районі

         У жовтні в Україні почався епідемічний сезон, тобто серед населення зростає кількість респіраторно-вірусних сезонних захворювань таких як ГРВІ, COVID-19 та грип. Вірус грипу підстерігає нас всюди: у закладах охорони здоров’я, транспорті, супермаркетах, аптеках – у всіх місцях масового скупчення людей. Джерело інфекції — хворий із клінічно вираженою чи безсимптомною формою хвороби. Хвора людина, навіть із легкою формою грипу, становить небезпеку для оточуючих протягом усього періоду прояву симптомів – це, в середньому, 7 днів. Шлях передавання інфекції — повітряно-краплинний.

Про важливе із підлітками

Сьогодні, 05 березня, старший інспектор ювенальної превенції Радиш Сергій, спільно із начальником служби у справах дітей Рожнівської сільської ради Іриною Павлюк, провели на базі Рожнівського ліцею 'Гуцульщина' ім.Ф.Погребенника бесіду на правову тематику. Слухачами були учні 9-х класів.

Єдиним серцем – ми Україна. Патріотично-мистецький конкурс для учнів шкіл Прикарпаття

На Прикарпатті оголошено про старт патріотично-мистецького конкурсу для учнів під назвою "Єдиним серцем – ми Україна". Ініціатива охоплює заклади загальної середньої освіти області та націлена на патріотичне виховання молоді та підтримку талановитих учнів.