Як дбати про себе та своє тіло?

Як дбати про себе та своє тіло?

Догляд за собою важливий завжди й для кожного. Всі ми зараз проходимо через травматичний досвід війни, і варто дбати про себе, аби відчувати себе краще фізично, емоційно та психічно. 

Оперативна інформація  щодо захворюваності на грип, ГРВІ  і  COVID -19 по Косівському  районі

Оперативна інформація щодо захворюваності на грип, ГРВІ і COVID -19 по Косівському районі

В Україні з 2 жовтня 2023 року  розпочався епідсезон ГРВІ 2023-2024рр.  Профільними спеціалістами Косівсько-Верховинського  міжрайонного  відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ »  щотижнево здійснюється постійний моніторинг стану захворюваності на грип, гострі респіраторні вірусні інфекції та COVID -19.

Про зміни цільового призначення земельної ділянки

Про зміни цільового призначення земельної ділянки

 З метою зміни цільового призначення земельної ділянки, розташованої за адресою с. Кобаки, вулиця Фенчука, яка належить власності Никифорчина Михайла Степановича, та знаходиться у власності, з ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0.05 га, розроблено детальний план, який вносить локальні зміни до генерального плану села Кобаки. Розробником цього плану є відділ капітального будівництва міста Косів.

Стратегія розвитку громади для жителів Рожнівської ТГ

Стратегія розвитку громади для жителів Рожнівської ТГ

Рожнівська сільська рада розпочала роботу з оновлення Стратегії громади - документу, який визначить нові ключові вектори діяльності муніципалітету, дозволить ефективно використовувати наявні ресурси та створить умови для стійкого та сталого розвитку.