Україна

РОЖНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІІ сесія сьомого демократичного  скликання

 

Фото без опису

РІШЕННЯ

від 22 липня 2018 року                                                                               с.Рожнів

№ 1-7/2018

 

Про звернення Рожнівської сільської ради

об’єднаної територіальної громади

 

 

Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Рожнівська сільська рада об’єднаної територіальної громади

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Схвалити звернення до голови обласної державної адміністрації Гончарука О.Р та начальника служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області В.С.Буджака (звернення додається).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на голову Рожнівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

 

 

Голова Рожнівської сільської ради

об’єднаної територіальної громади                               Сергій Радиш

 

  Голові обласної державної  адміністрації

 Гончаруку О.Р.

 

  Начальнику служби автомобільних  

 доріг в Івано-Франківській області

   Буджаку В.С.

Звернення

щодо капітального ремонту доріг на території Рожнівської сільської ради об’єднаної територіальної громади

 

Ми, депутати Рожнівської сільської ради об’єднаної територіальної громади, звертаємося до Вас щодо термінового проведення капітального ремонту доріг державного і місцевого значення на території Рожнівської об’єднаної територіальної громади, а саме:

дороги загального користування державного значення Снятин – Косів – Старі Кути та доріг загального користування місцевого значення Озеряни – Рожнів, Рожнів – Кути, Вербовець -  Рожнів через Хімчин, Попельники – Кобаки – Смодна.

Попередні звернення голови Рожнівської об’єднаної територіальної громади від 14.06.2018 року №763/02.2-17 та від 13.07.2018 року №889/02.2-03 не вирішили питання капітального ремонту даних доріг.

Ще в 2014 році жителі с.Рожнів зібрали 200 тис.грн. власних коштів, за які було частково відремонтовано дороги в с.Рожнів. Протягом 2015-2016 років з районного бюджету було виділено 340 тис.грн. на ямковий ремонт доріг на території с.Рожнів та с.Хімчин.

 

За останні два роки дані дороги доведені до катастрофічного стану і перспективи їхнього ремонту цього року ми не бачимо.

 

Саме тому, у зв’язку з жахливим станом доріг, які проходять територією Рожнівської об’єднаної територіальної громади, 19.07.2018 року жителі громади розпочали акцію протесту  з перекриття доріг в с.Рожнів та с.Кобаки, щоб привернути увагу до вирішення давно наболілої проблеми капітального ремонту доріг, яка не вирішується вже роками.

 

На вимогу активістів громади 20.07.2018 року до Рожнова приїхали заступник начальника служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Л.Семанів та директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації В.Рачкевич, які проінформували про перспективи ремонту доріг державного та місцевого значення.

 

Але пояснення цих керівників не задовільнили жителів громади, бо реальний ремонт доріг в нашій об’єднаній територіальній громаді обіцяли на 2019-2020 роки. Якщо це не зробити в цьому році, то на наступний рік вже не буде що ремонтувати.

Тому жителі Рожнівської об’єднаної територіальної громади вимагають капітального ремонту доріг цього року. У випадку не проведення ремонтних робіт залишають за собою право на блокування дороги Івано-Франківськ – Чернівці в селищі Заболотів.

Просимо надати відповідь на наше звернення в 10 денний термін. У випадку ненадання відповіді до 01.08.2018 року, з 02.08.2018 року акція протесту по перекриттю доріг буде відновлена.

Схвалено на сьомій  позачерговій сесії Рожнівської сільської ради

об’єднаної територіальної громади

Косівського району

Івано-Франківської області               

22.07.2018 р.

Решта у архіві документів http://rozhnivska.gromada.org.ua/sesiya7-vid-22-lipnya-2018-roku-1532271529/