Питання нестачі місць у дошкільних навчальних закладах для Рожнівської об'єднаної територіальної громади є болючим та актуальним.    

Фото без опису

Рожнів – перспективне село, от і виникла потреба створити ще одну групу для найменших діточок – від  двох років. А тому новий навчальний рік для ДНЗ «Сонечко» розпочався з довгоочікуваної та напрочуд приємної події.

15 серпня 2018 року, відбулося урочисте відкриття нової, сьомої  групи у Рожнівському ДНЗ «Сонечко». 20 маленьких діточок у віці від 2 до 2,5 років будуть відвідувати  садочок,  розвивати творчі здібності, формувати навички спілкування з однолітками та дорослими.

Всечесні отці Павло та Петро освятили приміщення нової групи та благословили дітей на успішне виховання.

З приводу цієї знаменної події майбутніх вихованців, їх батьків, працівників дошкільного закладу прийшли привітати  гості: заступник голови  Рожнівської ОТГ М.Погребенник, начальник відділу освіти               Т.Чурко,  провідний спеціаліст відділу освіти  О.Радиш. Вони побажали малюкам гарно проводити час у садочку, навчатися новому, зростати здоровими та щасливими.  А дорослі зроблять усе можливе, аби вихованці почувалися затишно та комфортно у дошкільному закладі.

Завідувач ДНЗ «Сонечко» Атаманюк Світлана Василівна подякувала  за підтримку всіх починань керівникам об'єднаної територіальної громади, а також всім, хто брав участь у добудові приміщення дошкільного закладу.

Натхненні порцією позитиву від дитячих посмішок усі учасники заходу отримали енергетичний заряд та веселий настрій, залишаючи стіни дошкільного закладу.