Україна

РОЖНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я № 97

від 31 липня  2018 року                                                                         с.Рожнів

Про відзначення в селі Дня державного прапора

та 27-ї річниці Незалежності України

                            Заслухавши та обговоривши питання «Про святкування в селі

Дня державного прапора та 27-ї річниці Незалежності України», Рожнівська сільська рада об’єднаної територіальної громади

в и р і ш и л а:

  1. Організувати та провести святкові концерти з нагоди 27-ї річниці Незалежності України за участю працівників установ та організацій об’єднаної територіальної громади, громадсько - політичних  об’єднань та молоді в селах громади 24 серпня 2018 року о 10.00 годин.
  2. Провести молебні за Україну та український народ за участю релігійних  організацій на могилах борців, що загинули у боротьбі за свободу і Незалежність України.
  3. В бібліотеках громади провести просвітницькі заходи та тематичні виставки історичної літератури, присвячені історії українського державотворення,  становленню та затвердженню державних символів України.
  4. Відповідальним особам упорядкувати об’єкти культурної спадщини, пам’ятники та місця поховання осіб, що загинули у боротьбі за свободу і Незалежність України.
  5. Керівникам організацій та установ об’єднаної територіальної громади забезпечити участь працівників у масових заходах.
  6. Рекомендувати жителям громади вивісити державні прапори у власних господарствах.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на голову Рожнівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Сергія Радиша.

Рожнівський  сільський голова

об’єднаної територіальної громади                                                          Радиш С.В.