29 листопада 2018 року мальовниче містечко Яремче привітно зустріло голів учнівського самоврядування Івано- Франківської області. Як представник учнівського самоврядування я мала можливість взяти участь у роботі такого з'їзду. Тут усе приємно вразило: і природа краю, і ділова атмосфера зустрічі, й позитивне налаштування кожного. Риндич Оксана Миколаївна, новий координатор ІФУС, ознайомила усіх присутніх з планом дій на наступний рік. 
      Тренінг "Як прийняти важливе рішення" дав можливість усім учасникам отримати необхідні знання, став поштовхом до мотиваціі і вдосконалення себе як особистості й керівника.
        Господарі дійства організували для нас екскурсію до Національного природного парку і запропонували перегляд фільму про Карпати. 
        Весь день пройшов, як святкова мить, і залишив багато позитивних емоцій, незабутніх вражень. Я глибоко переконана, що ІФУС - це не просто структура учнівського самоврядування, що такий з' їзд - то мудра інвестиція в розвиток ключових компетентностей учня, то шлях формування лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити нестандартно.
       Дякую всім за уміло організоване та цікаве проведення такого заходу.

 

Тетяна Юрах, голова учнівського парламенту Рожнівського ліцею "Гуцульщина" імені Федора Погребенника, учениця 10-А класу

Фото без описуФото без опису