14 березня 2019 р. в Рожнівській ОТГвідбутися інформаційно-ознайомча зустріч щодо початку реалізації проекту «Ефективність розвитку громади у залученні громадян до прийняття рішень», програма «U-LEAD з Європою». Виконавцем проекту є Громадський центр «Ділові ініціативи».

Мета проекту: Забезпечення рівної участі всіх громадян в розвитку ОТГ шляхом активізації ініціативних груп та громадських організацій, створення молодіжних/громадських рад для вирішення місцевих питань, збільшення рівня довіри до процесу реформ в ОТГ, посилення відчуття причетності до прийняття управлінських рішень в своїх громадах, налагодження партнерства для вирішення пріоритетних соціальних, економічних, екологічних проблем місцевого значення.

На інформаційну зустріч запрошуються:лідери громади, активні учасники життя громади, молодь, жінки, особи з особливими потребами, представники місцевих громадських організацій та  ініціативних груп, освіти, культури, медицини, всі бажаючі, які хочуть особистого розвитку та розвитку своєї громади.

 

Початок зустрічі: 10.00

Місце проведення: село Рожнів, будинок культури ім. КрасовськогоФото без опису