Шановні жителі Рожнівської ОТГ!
Рожнівська сільська рада ОТГ стала переможцем проекту “Smart Energy” ГО “Агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності”.
Метою даного проекту є створення та впровадження відповідних дій, інструментів, знань та напрацювань, необхідних для створення умов енергоефективності у громадах, у тому числі впровадження системи енергоменеджменту та енергомоніторингу з  ціллю ефективного використання та споживання ресурсів та економії бюджетних коштів при умові підвищення якості послуги, а також створення та просування інформації для залучення ЕСКО інвестицій.
Реалізація даного проекту надасть можливість підвищити рівень ресурсоефективності та ресурсозбереження в усіх бюджетних установах громади і підвищить рівень ефективності використання палива та енергії в усіх галузях життєдіяльності, скоротить обсяги використання та знизить витрати за рахунок заощадження паливно-енергетичних ресурсів, покращить якість надання послуг та комфорт.
Також це забезпечить практичне впровадження та реалізацію заходів щодо ресурсозбереження, комплексне виконання робіт з ресурсозбереження та підвищення енергоефективності.Фото без опису