Святкування Дня села – це гарна традиція, яку варто продовжувати. Це своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу. Днями  народні гуляння та святкування відбулись  у селі Рожнів.

 

  Зібралось чимало жителів громади.Усіх від щирого серця привітав сільський голова Сергій Радиш  та побажав миру, терпіння, здійснення усіх задумів.

Саме у цей день відбувся обласний турнір з волейболу серед дівчат та юнаків, на який приїхали діти з Івано-Франківська та Снятина, турнір з футзалу, в якому взяли участь 8 місцевих команд, турнір з шахів і шашок, з волейболу серед дорослих команд .

Однією з найважливіших подій цього дня стало відкриття  та освячення довгоочікуваного спортивного майданчика із штучним покриттям, на яке завітали до нас перший заступник голови обласної ради Василь Гладій та керівник апарату ОДА Роман Маланій.

Пізніше святкування перемістилося у Парк Культури, де музичні вітання дарували  присутнім учасники художньої самодіяльності Рожнівського БК, аматори села Кобаки та народний аматорський чоловічий хор.

Естафету перейняла Молодіжна Рада Рожнівської ОТГ, члени якої проводили караоке, розігрували лотерею та організовували розваги для дітей.

Також був малюнок на асфальті, виставка творчих робіт наших учнів, вражаюча виставка картин (живопис ниткою) в будинку культури від Дубенчука Віталія, дискотека під відкритим небом з ді-джеями з Івано-Франківська (за підтримки голови ОТГ).

 

Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди , відчувалося, що день села – це свято єднання. Саме в такі моменти особливо відчувається любов і гордість за свою малу батьківщину, охоплює відчуття єдиної родини.

 

З кожним роком Рожнів стає більш затишним і комфортним. Усі здобутки громади були б неможливими без відданої праці щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.