Рожнівська сільська рада об’єднаної територіальної громади інформує жителів громади  для профілактики захворювання гострою коронавірусною хворобою кожному громадянину слід відповідально дотримуватись санітарно-гігієнічних норм та правил.

При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково  зателефонуйте  своєму сімейному лікарю, при цьому пам’ятаючи, що самоізоляція  є найдієвішим способом  убезпечення себе та інших від захворювання. Але, якщо у вас температура вище 38 і важко дихати, одразу викликайте швидку.

На даний час урядом послаблені карантинні обмеження щодо недопущення поширення гострої коронавірусної хвороби. Так на сьогодні   від відновлено роботу громадського транспорту, торгівельних  закладів, перевезення пасажирів залізничним транспортом, з обмеженнями дозволено проведення спортивних і релігійних заходів та відвідування закладів дошкільної освіти.

Однак дотримуватись правил безпеки в умовах пандемії слід незалежно від того, діє карантин чи ні та щоб запобігти поширення вірусної хвороби їх треба виконувати всім.

Для своєчасного реагування на питання щодо гострої коронавірусної хвороби в області працює гаряча лінія за номером 0-800-501-554.

Дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм та правил, щоб не допускати поширення небезпечного захворювання, та бережіть себе.

 Фото без опису