Засідання проходило за участі новообраних депутатів, духовенства, керівників установ, підприємств жителів ОТГ.

Гавриш Я.М., голова виборчої комісії, оголосив результати виборів, привітав новообраних депутатів та голову ОТГ Сергія Радиша і вручив їм відповідні посвідчення.

Сергій Васильович подякував виборцям за виявлену довіру і закликав всіх новообраних депутатів до єднання задля спільної роботи на користь громади та зачитав присягу голови.

У порядку денному пленарного засідання розглядали питання про початок повноважень депутатів Рожнівської сільської ради ОТГ, про початок повноважень Рожнівського сільського голови, про утворення лічильної комісії , про обрання секретаря Рожнівської сільської ради ОТГ, про призначення Захарук О.Ю. відповідальною особою за одержання та витрачання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, про призначення Захарук О.Ю. відповідальною особою за вчинення нотаріальних дій, про постійні комісії Рожнівської сільської ради ОТГ, про затвердження керуючого справами виконавчого комітету , про здійснення керуючого справами сільської ради повноважень секретаря виконкому, про затвердження заступників Рожнівської сільської ради ОТГ, про затвердження структури та чисельності апарату Рожнівської сільської ради та її виконавчих органів, про створення фінансового відділу Рожнівської сільської ради, про утворення виконавчого комітету Рожнівської сільської ради, визначення його чисельності та затвердження складу .

Секретарем Рожнівської сільської ради ОТГ обрали О.Ю. Захарук, керуючу справами виконавчого комітету Рожнівської сільської ради ОТГ обрали Г.І. Кіщук , а заступниками голови Рожнівської сільської ради було обрано Р.С. Матейчука та М.В. Погрибенник.

Депутатський корпус розділили на 4 комісії та затвердили їх персональний склад і голів комісій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису