Щорічно, 22 квітня у всьому світі відзначають День Землі. Цю дату у 2009 році запропонувала Генеральна Асамблея ООН, і День Землі увійшов до офіційного переліку всесвітніх знаменних дат Саме 22 квітня люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження навколишнього середовища. Також свято – чудова нагода усвідомити необхідність порозуміння між людьми та об’єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі.

Наша Рожнівська громада також долучилася до святкування цього дня. Відбулися заходи з озеленення території Рожнівського ліцею ‘’Гуцульщина’’, Рожнівського ЗДО ‘’Сонечко’’ та Рожнівського парку, котрий попередньо було промеліоровано. Висадили біля 100 саджaнців, серед них: алея бузків, алея магнолій, алея сакур, кущі дейції, вейгели, катальпи, бобовник, барбарис, різновиди туй, тощо.
 

 Саджанці були надані з особистих розсадників жителів Рожнова- Людмили Ливак, Ігора Радиша та  Юрія Магдича, Участь в заході взяли учні та вчителі  ліцею ‘’Гуцульщина’’, виховаці ЗДО ‘’Сонечко’’, працівники НПП ‘’Гуцульщина’’, вихованці гуртка з виду спорту ‘’Волейбол’’ Рожнівського ЦЦДЮ на чолі з керівником Погребенником Григорієм Петровичем.

Від імені всієї громади висловлюємо їм щиру подяку!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису