Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства.

Август Бебель сказав: «Генії не падають з неба, вони повинні мати можливість отримати освіту й мати умови для розвитку».  Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу.

Наша громада – це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки – юні талановиті особистості, які живляться мудрістю батьків, педагогів, а, виростаючи, стають гідними громадянами своєї держави.

Рожнівська територіальна громада сьогодні вітала свою гордість – обдарованих, талановитих, які у цьому навчальному році примножили славу закладів освіти, громади та стали переможцями й призерами олімпіад з базових дисциплін, інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань.

В Будинку культури імені Андрія Красовського відбулася урочиста  церемонія  нагородження обдарованих здобувачів освіти «Крила майбутнього - 2021».

Двадцять одну грошову премію отримали переможці та призери всеукраїнського та обласного етапів олімпіад та конкурсів.

Грамотами Рожнівської сільської ради нагороджені 12 педагогів, 32 переможці олімпіад та конкурсів на рівні громади району, 22 сім'ї отримали подяку за виховання дітей.

Присутніх вітали заступники голови Рожнівської сільської ради Мирослав Погрибенник та Роман Матейчук, працівники відділу освіти Тетяна Чурко та Ольга Радиш.

Наша зустріч не була б така яскрава, якби не чудові хореографічні номери у виконанні учасників іDANCE STUDIO (керівник Наталія Чурко).

Нам є ким пишатися! Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади. Сьогоднішні перемоги юних талантів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту.

Минуть роки, і сьогоднішні школярі відкриють всесвітні таємниці, сягнуть  нових висот.  Їм бути господарями на українській землі. Їм належить майбутнє. І ця  нація креативних молодих людей за допомогою свого розуму зможе піднести нашу країну на вищий щабель. Безперечно, талановита молодь змінить Україну!

Фото без описуФото без опису