Рожнівська сільська рада Косівського району Івано-Франківської області оголошує конкурс на заміщення тимчасово не зайнятої посади, у зв’язку із відсутністю основного працівника, який перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку – начальника служби у справах дітей Рожнівської сільської ради.
     Вимоги до кандидатів на посаду: освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше одного року або стаж роботи за фахом в інших сферах - не менше двох років, досвід роботи з комп'ютером.
     Документи для участі у конкурсі:
-     заява про участь у конкурсі;
-     заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
-     дві фотографії розміром 4x6 см;
-     копії документів про освіту, підвищення рівня кваліфікації, присвоєння вченого звання, наукового ступеня (вразі зміни прізвище додатково необхідно подати свідоцтво про шлюб);
-     декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за фор¬мою, передбаченою ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції»;
-     копія документа, який посвідчує особу;
-     копія військового квитка (для військовозобов’язаних).
     Для довідок і подання документів для участі у проходженні конкурсу на заміщення посади звертатися в Рожнівську сільську раду, за адресою: с. Рожнів, вул. Героїв Небесної Сотні, буд. 26, тел.: 2-62-22; (096) 3674948.
Термін подання документів - 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу, останній день подання документів 12.07.2021року.

Фото без опису