Всіх українців вітаю з Днем державного  прапора! Наш двоколор є символом великої і могутньої держави! Ми пишаємося своєю країною з величезною і благородною історією! Українці- особливий народ, котрий  не зламати ніякими труднощами! Нам під силу всі негаразди. 

А також вітаю Вас з видатним святом для нашого народу -  30-ю річницею з Дня Незалежності України!

Це свято передає дух патріотизму і гордість за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, силу волі і дух українського народу в усіх куточках нашої країни.

Від щирого серця бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров'я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах і починаннях,заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Велич і міць нашої країни викликає трепет і повагу. Нехай в душі кожного громадянина буде місце для любові до своєї Батьківщини. Нехай сила духу предків принесе розвиток і благополуччя, дасть сили для великих досягнень і віри в прекрасне майбутнє. Нехай щедрість української землі принесе достаток і затишок, спокій і гармонію в кожен дім!

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності і розуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

З повагою
Рожнівський сільський  голова                               

Сергій Радиш

Фото без опису