Вакцинація залишається єдиним ефективним способом вберегтися від тяжкого перебігу хвороби чи смерті. Вакцинація проти СОУШ-19 на Прикарпатті відбувається силами мобільних бригад з імунізації, пунктів щеплень та центрів масової вакцинації.

Водночас спостерігаємо низьку поінформованість населення про можливості проходження вакцинації, її переваги, наявні вакцини, особливості імунізації тощо.

З огляду на зазначене закликаю вас сприяти проведенню інформаційної кампанії, поширюючи на вебресурсах територіальних громад новини, роз’яснення, фото- та відеоматеріали, розповсюджуючи друковану продукцію щодо вакцинальної кампанії проти СОУГО-19.

Відомості щодо вакцинування та проведення вакцинальної кампанії проти СОУШ-19 систематично публікуються на офіційному вебсайті Івано-Франківської обласної державної адміністрації (https://www.if.gov.ua), їх також можна почерпнути на вебсайтах Міністерства охорони здорбв’я України (https://moz.gov.ua/), Центру громадського здоров’я МОЗ України https://www.phc.org.ua/  та за посиланням https://vaccination.covidl9.gov.ua/ 
Фото без опису