Благодійність – це хороша можливість відчути свою приналежність до суспільства та творення змін у своєму оточенні, місті, країні, світі.

Ось вже 75-й день українці стоять на сторожі своєї країни, роблячи все можливе, аби наблизитися на крок до перемоги.

Жителі Рожнівської громади не є винятком. Вони невтомно працюють, а головне-безкорисливо та чесно.

Трохи нижче пропонуємо вашій увазі короткий звіт про колосальну роботу.

  • З перших днів чоловіки та жінки приступили до виготовлення коктейлів Молотова. Одні заповняли пляшки, одні сортували, а інші займалися доставкою до місця призначення. Основними локаціями для виробництва слугували підприємства у Строїча Юрія, Семенюка Степана та Сенчука Петра.
  • Регулярно відбувалася і відбувається закупівля та пожертвування м’яса ( свиней, биків, телят) та всього необхідного для виготовлення м’ясних закруток для наших воїнів на передову. Дякуємо м’ясникам громади: Павлюку Василю, Григорію Стеф’юку, Кифорукам Наталі та Сергію за важливу та смачну місію.
  • Було передано на передову власне авто, за яке ми дякуємо Пішаку Сергію. Окрім цього дякуємо нашим чоловікам-заробітчанам, які за кордоном і які увесь час жертвують кошти на потребу ЗСУ, а саме Пішаку Сергію, Стефураку Миколі та Маротчаку Дмитру.
  • Щотижнево відправляються гуманітарні вантажі на передову та містам Харківської і Дніпропетровської області, окупованим населеним пунктам, завдяки зусиллям очільників ГО ‘’Золоті леви чорної сотні’’ Кобзар Наталії- голові Дніпропетровського підрозділу ГО та Строїчу Юрію- голові Косівського підрозділу.
  • Організовано органом місцевого самоврядування та жителями Рожнівської громади гуманітарну допомогу до міст Буча та Ірпінь. За доставку дякуємо Богуну Павлу, який вимушено став переселенцем та проживає тимчасово у Рожнівській громаді.
  • Отримано ліки із Польщі, які були передані діткам по дитячих будинках, зусиллями Погрибенника Богдана, Фурсова Ярослава та Миколи Мельничука.
  • При підтримці Косівської державної адміністрації, Ватрича Миколи та Строїча Юрія н потреби ЗСУ було передано ще один автомобіль.
  • Дякуючи сім’ї Василя та Наталії Нагнибедюків була отримана гуманітарна допомога з Італії та США. Ліки військового призначення та дитяче харчування, засоби гігієни, одяг. Пізніше все із дитячого було передано до Чернігівського сиротинцю, а ліки на потреби ЗСУ.
  • До Боярівської дитячої лікарні передано ліки та медичне обладнання.
  • Вся логістика здійснювалася завдяки Сенчуку Петру.

Дякуємо кожному жителю Рожнівської громади та внутрішньо переміщеним особам, які працюючи вкотре доводять, що лише в єдності та роботі сила.

На жаль, війна ще не закінчилася. Наші воїни ЗСУ, внутрішньо переміщені особи та жителі окупованих територій потребують підтримки та допомоги. Кожна копійка може врятувати. Тому, просимо всіх небайдужих жителів громади долучитися до збору коштів.

Пункти збору грошей: Рожнівська сільська рада та фірма Строїча Юрія Юрійовича ‘’Юніор’’ (+380986005040)

Також можна надсилати на карту: 5168 7520 1310 8355 Сорохан Алла Петрівна

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису