Фото без опису Фото без опису
Сьогодні, 20.02.2024 р., відбулася важлива подія у нашій громаді – відкриття Меморіальної Дошки пам'яті загиблому воїну-захиснику Володимиру Козловському з Хімчина. Із глибокою повагою та вдячністю до Героя, який віддав своє життя за нашу свободу, люди зібралися разом, щоб вшанувати його пам'ять та висловити подяку за його самопожертву та героїзм.

Ця урочистість пройшла біля Братської могили Борців за Волю і Незалежність України, де і була встановлена Меморіальна Дошка. У заході взяли участь Рожнівський сільський голова Сергій Радиш, представники влади старостинського округу, духовество,військові, родина загиблого та мешканці нашої громади. Ми віддали належне пам'яті Володимира, розповіли про його подвиг та висловили слова підтримки рідним та близьким Героя.

Нехай ця Меморіальна Дошка завжди нагадує нам про ціну свободи та відданість тим, хто служить нашій країні.

Також говорили про те, що два роки тому Україна стала ареною повномасштабного вторгнення росії на наші території, що принесло невимовне горе та випробування для всієї нації.

Згадували і про Небесну Сотню, яка стала символом відваги та героїзму. Сотні мирних протестувальників вирушили на Майдан, щоб висловити свою непокору та бажання жити в свободі. Вони заплатили найвищу ціну – своє життя – у боротьбі за ідеали справедливості та демократії.