Фото без опису
27 лютого Кобаківський  ліцей імені Марка Черемшини гостинно відчинив двері для учасників семінару «Інтеграція екологічної освіти в навчальний процес: підходи, ресурси та практики»  (ПМК природничих дисциплін).

Вчителями ліцею Симотюк О. П. , Бельською Н. Д., Попенюк Г. М.,  та Голобродською Т. Д. був проведений захопливий нетворкінг під гаслом «Від екології душі – до екології природи» , під час якого обговорили різноманітні підходи до впровадження екологічної освіти. Учасники семінару взяли на озброєння для подальшої роботи цінні ресурси та навчальні матеріали.

Також була організована екскурсія в духовно-екологічний центр «Здвижин», де кожен зцілив свою душу, збагатів морально. Для всіх присутніх Отець Ювеналій Зінченко відправив молебень до Матері Божої, а учні Кобаківського ліцею розповіли історію створення даного духовного центру.

Така спільна робота дозволила нам не лише поглибити знання з екології, а й створити мережу підтримки та спільно обговорити плани подальших кроків у впровадженні цих ідей у наші класні колективи. Мета учасників семінару та всіх педагогів – виховувати у наших учнів дбайливе ставлення до природи та розвивати екологічну свідомість. Голова ПМК Христина СТЕФ"ЮК