Фото без опису
На Прикарпатті оголошено про старт патріотично-мистецького конкурсу для учнів під назвою "Єдиним серцем – ми Україна". Ініціатива охоплює заклади загальної середньої освіти області та націлена на патріотичне виховання молоді та підтримку талановитих учнів.

Створити креативні команди талановитої молоді запрошуються учні 8-11 класів з усіх шкіл Івано-Франківської області. Свої доробки можна презентувати також і з допомогою вокалу та хореографії.

Мета проєкту «Серцем єдиним, ми – Україна!» - підсилити національно-патріотичне виховання школярів, підтримати обдарованих дітей та сприяти їхньому психоемоційному розвантаженню.

Творчий конкурс буде відбуватись у три етапи – на рівні тергромад, районів та області, і орієнтовно триватиме до 10 травня.

Оцінюватиме твори й виступи нашої молоді професійне журі, до якого будуть залучені військові, митці, педагоги.

За результатами конкурсу кращі твори про героїчну боротьбу наших мужніх воїнів будуть опубліковані у збірці. А на їхніх авторів чекають цінні подарунки, чимало сюрпризів та можливість поїхати за кордон на відпочинок.

Варто зауважити, що проєкт не фінансується з державного, обласного чи місцевих бюджетів. Зголосились підтримати талановиту молодь люди доброї волі, меценати та міжнародні партнери.

Джерело: Івано-Франківська ОДА/ОВА