Фото без опису
В рамках Програми Розвитку ООН «Посилення стійкості громад в регіонах України», яка реалізується за підтримки уряду Великої Британії у партнерстві з Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією, Рожнівська сільська рада стала переможцем економічної ініціативи з "Створення деревообробного цеху при КП «Рожнівська ОТГ»".

В рамках проєкту планується відкриття деревообробного цеху при КП «Рожнівська ОТГ». Проєкт передбачає виробництво різноманітних виробів, таких як садові та паркові лавочки, обслуговування бюджетних установ, а також виробів на замовлення громадян, зокрема вікна, двері, вагонка, столики, лавки, крісла та інше.

У зв'язку із цим сьогодні до Рожнівської сільської ради із робочим візитом завітали регіональний координатор Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Івано-Франківській області Леся Попелюх та начальниця управління з питань реалізації розвиткових проєктів, аналітичних досліджень та соціально-трудових відносин Івано-Франківської ОДА/ОВА Мар'яна Гургула. Разом із заступником Рожнівського сільського голови Мирославом Погрибенником та начальником відділу проектів, інвестицій та підприємницької діяльності Миколою Никифоряком обговорювали реалізацію майбутнього проекту на теренах Рожнівської громади.