Фото без опису Фото без опису
Відповідно до спільного наказу відділів освіти Косівської району 02 березня 2024 року на базі Рожнівського ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника відбувся ІІ етап обласної учнівської олімпіади «Як ти знаєш Біблію?» та обласного конкурсу учнівських творів на морально-етичну тематику «Бог-Україна-Родина і я».

Варто відзначити, що в закладі освіти були створені відповідні умови для проведення олімпіади, в якій взяли участь 97 учнів 5-11 класів та конкурсу творів, у якому взяло участь 20 учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти району.

Організовували та проводили олімпіаду та конкурс начальник відділу освіти Тетяна ЧУРКО та заступник директора Кобаківського ліцею імені Марка Черемшини, голова предметної методичної комісії суспільних дисциплін Ірина ОЛЕКСЮК.

Сьогодні оприлюднено результати даної олімпіади та конкурсу. Вітаємо переможців та призерів олімпіади та конкурсу – учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади та їх учителів.

Учні-переможці будуть представляти Косівський район на ІІІ обласному етапі олімпіади та конкурсу. Успіху та нових здобутків!