Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису
19 березня 2024 року відбувся ІІ етап конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай, люби свій рідний край!» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Рожнівської сільської ради.

У ІІ етапі Конкурсу взяли участь учні Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника та вихованці Центру дозвілля дітей та юнацтва.

На розгляд журі були представлені роботи здобувачів освіти за такими напрямами декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва:

- батик;

- вироби з природних матеріалів;

- художня вишивка;

- художня різьба по дереву;

- художнє плетіння, ткацтво.

На конкурс представлені яскраві роботи з цікавими творчими підходами і новими художніми прийомами. У роботах відчувається нове бачення сучасності з поєднанням народної самобутності, місцевих традицій, з використанням специфічних мотивів Косівщини.

Конкурсанти продемонстрували творчу фантазію, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні.

Готові дитячі вироби мають вигляд професійно виготовлених робіт, кожна з яких розповідає про своїх авторів, несе радість та позитив.

11 робіт переможців ІІ етапу конкурсу представлять нашу громаду на обласному рівні (список учасників та фото робіт додається).

Бажаємо нашим конкурсантам та їх педагогам нових творчих здобутків.