Фото без опису
Установчі збори з формування нового складу молодіжної ради при Рожнівській сільській раді відбудуться 15 травня 2021 року.

 Початок зборів о 14-00 годині.

Місце проведення: с. Рожнів, вул. Героїв Небесної Сотні 26, 2-й поверх, конференц-зала Рожнівської сільської ради.

При собі мати документ, що засвідчує особу.

Для участі в установчих зборах до 15 квітня включно необхідно подати заяву, яка додається.

 Пакети документів для участі в установчих зборах в паперовому вигляді та їх скановані копії на електронних носіях приймаються до 15 квітня 2024 року включно до 17.15 год за адресою: с. Рожнів, вул. Героїв Небесної Сотні 26, 2-й поверх (Рожнівська сільська рада).

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

  • представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці (за згодою), представниками місцевого органу самоврядування;
  • представниками закладів освіти, культури та кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою);
  • жителями відповідної адміністративно-територіальної одиниці, які делегуються до складу молодіжної ради в порядку, визначеному положенням про молодіжну раду (за згодою).

Відповідальна особа: Гольовська Христина (голова ініціативної групи)

моб. тел. 0963252169, email: rozhniv-sector@ukr.net 
ЗАЯВА