Фото без опису Фото без опису
Вчора, в приміщенні конференц-зали Рожнівської сільської ради, відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів Рожнівський сільський голова Сергій РАДИШ.

У рамках засідання ухвалено рішення про надання "Пасхального кошика" до Великодніх свят (на суму 700 грн.) дітям сиротам, дітям загиблих воїнів ЗСУ та тих, які зникли безвісти, дітям позбавленим батьківського піклування та одиноким перестарілим, які на обслуговуванні в Рожнівській територіальній громаді. Також було затверджено висновки комісії у справах дітей Рожнівської сільської ради.

На засіданні обговорювали питання про відновлення пам'ятника "Скасування кріпацтва 1848 року", що в селі Рожнів по вулиці Шевченка (уч. Чаплинці). Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги учасникам бойових дій та жителям громади.

Розглядали заяви та звернення, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Рожнівської сільської ради.

Окрім вищезазначеного, члени виконкому заслухали начальника відділу екології та земельних ресурсів Рожнівської сільської ради Інну ГРЕМЕТЧУК. Інна Петрівна інформувала про роботу відділу.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.