Фото без опису
Сьогодні маленькі, але дуже свідомі жителі нашої громади мали змогу передати нам через театралізоване дійство увесь біль українського народу. Разом із тим, вони були спроможні фізично відчути на собі усю важкість "хреста", який ліг на плечі кожного з нас.

Ми всі ідемо шляхом своєї Хресної Дороги. Україну засудили на смерть. Ми встали, взяли на себе свій хрест і йдемо за Ісусом. Падаємо, стікаємо кров’ю, приймаємо допомогу від світу. Російські солдати забивають цвяхи в наше тіло. Один цвях — Маріуполь, другий цвях — Буча, Гостомель, Бородянка, Ірпінь… Ще один — Краматорськ, Донбас, Харків. Наші рани стікають кров’ю. Помираємо, щоби воскреснути і врятувати весь світ! Господи! Ми йдемо за Тобою!

Наш шлях - це свідоцтво вічної незгасаючої любові Ісуса Христа до нас, яка освячена невинною Кров'ю, нечуваними стражданнями та незліченними Ранами Святого Тіла нашого Спасителя.

Тому, легким та радісним серцем хочемо подякувати кожному, хто долучився до нинішньої Хресної дороги України, а особливо:

Дітям-аматорам Рожнівського будинку культури ім. А. Красовського: Мацко Софії, Радиш Ярославні, Прокоп'юк Наталії, Томей Ользі, Федоруку Максиму, Радиш Лілії, Думі Павлу, Левку Іллі, Марчуку Захару, Кричуну Павлу, Книш Софії, Кипич Каріні, Філіпчуку Іллі, Тарабасі Юлії, Погрибенник Вероніці, Хань Софії, Паранчичу Олександру, Одотюку Максиму, Строїчу Володимиру, Катериняк Аліні.

Сценаристці і завідувачці сектору молоді, спорту, культури та туризму Рожнівської сільської ради Христині Гольовській, викладачці по класу бандури та вокалу Лазован Світлані та керівниці НАФК БК ім. А. Красовського "Веселі Рожнівчани" Наталії Свирид, завідувачці сектору молоді, спорту, культури та туризму Рожнівської сільської ради Христині Гольовській.

Отцю Василю Сумаруку та всім прихожанам церкви Преображення Господнього села Рожнів.

Кожному із батьків та вчителів за те, що зернятко духовності, патріотизму та любові так щедро проростає у наших дітях.

Рясних всім Божих благословінь та наснаги кожному подолати свою внутрішню Голгофу.