Фото без опису
Минулого тижня Івано-Франківська обласна державна (військова) адміністрація спільно з громадською організацією «Сила Громади» провели серію навчань для працівників центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) щодо поведінкових методик та особливостей комунікації з ветеранами, членами сімей військовослужбовців, ветеранів, членів сімей загиблих захисників та захисниць України. Участь у даному семінарі взяла і наша начальник відділу центру надання адміністративних послуг Рожнівської сільської ради Надія Марчук.

Кущові семінари відбувалися за ініціативи управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації на базі семи ЦНАП: Білоберізької, Бурштинської, Городенківської, Коломийської, Ланчинської, Рожнятівської та Яблунівської громад. Один із навчальних заходів відбувся також у приміщенні облдержадміністрації.

За підсумками проведеного навчання працівники ЦНАП Івано-Франківської області отримали важливі знання та навички для ефективної комунікації з ветеранами, їхніми сім’ями та сім’ями загиблих захисників і захисниць України та зниклих за особливих обставин. Це сприятиме не тільки покращенню якості надання адміністративних послуг, а й забезпечить, за потреби, психологічну підтримку цих категорій громадян. Спільні зусилля Івано-Франківської обласної державної адміністрації та громадської організації «Сила Громади» допомагають будувати більш інклюзивне суспільство, де потреби ветеранів і їхніх родин займають пріоритетне місце.