25.10.2018 року на базі Кобаківського ліцею імені Марка Черемшини відбувся семінар вчителів історії, правознавства, основ християнської етики на тему: «Діяльнісний підхід як необхідна умова розвитку умінь та навичок учня, застосування здобутих знань у практичних ситуаціях, пошуки шляхів інтеграції до соціокультурного та природного середовища».

Фото без опису

Науково-методичне інформування (Олексюк І.В., голова ПМК суспільних наук), майстер-клас «Використання новітніх форм роботи, з елементами проектної діяльності, на уроках» (Гудим’як Г.В., вчитель Хімчинського ліцею), вражаючі, методичні, сучасні уроки в 3 класі «Світ створений для добра» (підсумковий урок)(Кричун Г.І.) та 9 класі «Європейська революція 1848-1849 рр. в українських регіонах Австрійської імперії» (Дивоняк Н.І.) та чуттєвий виховний захід «Україна починається з тебе» (Чепига І.І., Олексюк І.В.) – не залишили байдужими учасників семінару. Кожен почерпнув саме те, що йому найбільше підходить в роботі.

Мета семінару – реалізована, сподіваюся, почуте та побачене сприятиме саморозвитку та самоосвіті колег. Вдячна дирекції ліцею за підтримку та мудре наставництво, а вчителям - за активність, творчість, яку вони проявляли під час різних форм роботи на семінарі.

 Голова ПМК суспільних дисциплін Ірина Олексюк

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ