Вихованці Центру дозвілля дітей та юнацтва Рожнівської ОТГ 31.01.2020 р. брали участь у районному творчому конкурсі "ДИВОГРАЙ", який відбувся у Косівському ЦДТ. НАШІ ТАЛАНОВИТІ ДІТИ - ЦЕ СОНЦЕ, ЯКЕ СВІТИТЬ КОЖНИЙ РАЗ ДЛЯ НАС ПО-НОВОМУ!!!
Учні Рожнівського ліцею "Гуцульщина" ім. Федора Погребенника зайняли: Світлана Слободян - II місце у номінації "Вокальне мистецтво" з піснею "З днем народження Ісус"Cофія Липко - II місце у номінації "Художнє та авторське виконання" ("Розмова з мамою").
Учні Рибненської гімназії зайняли: II місце у номінації "Вокальна мистецтво" з піснею "Моя Україна", танцювальний номер "Джентельмени" у складі учнів: Олександра Гордія, Олега Катеренчука, Івана Кіф'яка, Арсенія Кобевка, Миколи Кобевка, Романа Луканя, Андрія Опарика, Владислава Прокоп'юка, Антонія Сливки, Володимира Худика - III місце у номінації "Хореографія".
З вихованцями Рожнівського ЦДДЮ взяли участь учні Кобаківського ліцею ім. Марка Черемшини. Іванна Данилюк зайняла I місце у номінації "Художнє та авторське читання" ("Лілея"), Ольга Пуганова - I місце у номінації "Художнє та авторське читання" (старша група,"Валіза"), Степан Подюк - I місце у номінації "Вокальна мистецтво" з піснею "Я небом твоїм стану", II місце - вокзальний квартет з піснею "Стожари", у складі учнів: Степана Подюка, Марфей Надії, Михальчука Тараса, Сайнюк Артема.
ДЯКУЄМО НАШИМ ТВОРЧИМ ОСОБИСТОСТЯМ І ЇХ КЕРІВНИКАМ, АДЖЕ ВЕЛИКИЙ ТАЛАНТ ВИМАГАЄ ВЕЛИКОЇ ПРАЦЬОВИТОСТІ!!!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису