ВІДБУЛАСЬ ПЕРШІСТЬ РОЖНІВСЬКОЇ ОТГ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ, ШАШОК І ШАХІB

ВІДБУЛАСЬ ПЕРШІСТЬ РОЖНІВСЬКОЇ ОТГ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ, ШАШОК І ШАХІB

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій. Саме такими емоціями 16 лютого в Рожнові завершились змагання з настільного тенісу, шашок і швидких шахів. Були визначені найкращі гравці нашої громади серед чоловіків і жінок у цих видах спорту.

Розколяда в Рожнівській ОТГ

Розколяда в Рожнівській ОТГ

09 лютого 2020 року в Будинку культури імені Андрія Красовського (с.Рожнів) відбулося традиційне щорічне свято “Різдвяна ніч у зорях і свічках, як вишиванку, небеса гаптує”, який зібрав всіх бажаючих славити народження Христа - Спасителя світу.

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

15.02.2020 р. на базі Рожнівського ліцею "Гуцульщина" ім. Федора Погребенника відбудеться ДИТЯЧИЙ ШАХОВИЙ ТУРНІР ПРИСВЯЧЕНИЙ  ДНЮ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ серед юнків та дівчат 2005 р. н. і молодші.  Керівництво змагань здійснює Павлюк Василь Іванович - директор Коломийської школи інтелектуального розвитку "Розвій" та керівник гуртка "Шахи". Стартовий внесок по турніру складає 50 грн. на одного учасника. Переможці змагань отримають кубок, медаль та грамоти. Безпосереднє проведення змагань покладається на суддівську колегію. До складу колегії входять такі особи: Павлюк Василь Іванович, Хлопков Володимир Ілліч (керівник гуртка "Шахи" у м. Косів.  Фустов Назар Миколайович (керівник гуртка "Шахи" Рожнівського Центру дозвілля дітей та юнацтва).

НАШІ ТАЛАНОВИТІ ДІТИ - ЦЕ СОНЦЕ, ЯКЕ СВІТИТЬ КОЖНИЙ РАЗ ДЛЯ НАС ПО-НОВОМУ!

НАШІ ТАЛАНОВИТІ ДІТИ - ЦЕ СОНЦЕ, ЯКЕ СВІТИТЬ КОЖНИЙ РАЗ ДЛЯ НАС ПО-НОВОМУ!

Вихованці Центру дозвілля дітей та юнацтва Рожнівської ОТГ 31.01.2020 р. брали участь у районному творчому конкурсі "ДИВОГРАЙ", який відбувся у Косівському ЦДТ. НАШІ ТАЛАНОВИТІ ДІТИ - ЦЕ СОНЦЕ, ЯКЕ СВІТИТЬ КОЖНИЙ РАЗ ДЛЯ НАС ПО-НОВОМУ!!! Учні Рожнівського ліцею "Гуцульщина" ім. Федора Погребенника зайняли: Світлана Слободян - II місце у номінації "Вокальне мистецтво" з піснею "З днем народження Ісус"Cофія Липко - II місце у номінації "Художнє та авторське виконання" ("Розмова з мамою"). Учні Рибненської гімназії зайняли: II місце у номінації "Вокальна мистецтво" з піснею "Моя Україна", танцювальний номер "Джентельмени" у складі учнів: Олександра Гордія, Олега Катеренчука, Івана Кіф'яка, Арсенія Кобевка, Миколи Кобевка, Романа Луканя, Андрія Опарика, Владислава Прокоп'юка, Антонія Сливки, Володимира Худика - III місце у номінації "Хореографія". З вихованцями Рожнівського ЦДДЮ взяли участь учні Кобаківського ліцею ім. Марка Черемшини. Іванна Данилюк зайняла I місце у номінації "Художнє та авторське читання" ("Лілея"), Ольга Пуганова - I місце у номінації "Художнє та авторське читання" (старша група,"Валіза"), Степан Подюк - I місце у номінації "Вокальна мистецтво" з піснею "Я небом твоїм стану", II місце - вокзальний квартет з піснею "Стожари", у складі учнів: Степана Подюка, Марфей Надії, Михальчука Тараса, Сайнюк Артема. ДЯКУЄМО НАШИМ ТВОРЧИМ ОСОБИСТОСТЯМ І ЇХ КЕРІВНИКАМ, АДЖЕ ВЕЛИКИЙ ТАЛАНТ ВИМАГАЄ ВЕЛИКОЇ ПРАЦЬОВИТОСТІ!!!

Урочите відкриття ЦНАПу!

Урочите відкриття ЦНАПу!

30.01.2020 відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг населенню Рожнівської          об´єднаної територіальної громади, в якому взяв участь виконавчий директор агенції Розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук.

"Соборність 2020"

"Соборність 2020"

Вихованці шахового гуртка  Центру дозвілля дітей та юнацтва 26 січня 2020 року взяли участь у турнірі з шахів "Соборність 2020" м. Коломия.  Хань Софія здобула - 2 місце серед дівчат 2011 р.н., Павлюк Анастасія - 3 місце серед дівчат 2012 р.н; Каюк Арсен -  2 місце серед хлопців 2013 р.н..