Про наші досягнення!

Про наші досягнення!

Вихованці Центру дозвілля дітей та юнацтва Рожнівської ОТГ 25 січня 2020 року здійснили розважально-пізнавальну екскурсію до м. Івано-Франківськ. Вихованці мали змогу переглянути в кінотеатрі фільм "Маленька міс Дулітл" та отримали масу позитивних емоцій, а також побували у боулінгу, покатались на роликах та пострибали на батутах.

Увага! Курячий грип!

Увага! Курячий грип!

У Немирівському районі Вінницької області на двох підприєствах було вбито понад 108 тисяч голів птиці через виявлення випадків захворювання птишиним грипом. Про це у п'ятницю, 24 січня, повідомило головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужби) у Вінницькій області.

УВАГА!

УВАГА!

На виконання доручення Прем’єр – міністра України О. Гончарука від 22.01.2020 року № 2313/0/1-20 та oкремого доручення т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці І. Дегнери, про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами інформуємо суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність на території об’єднаної територіальної громади, про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення з ними трудових відносин.