Літній відпочинок вихованців Рожнівського ЦДДЮ

Літній відпочинок вихованців Рожнівського ЦДДЮ

Буковинські Карпати різнобарвні та різноманітні, і окрім букових лісів, тут вихованці потрапити у світ водоспадів та скель. Смугарські (Буковинські) водоспади знаходяться неподалік села Розтоки, що в Путильському районі. Найменший з них близько 4 метрів, а з найвищого вода падає майже з 20-метрової висоти. Неподалік водоспадів знаходяться мальовничі скелі Протятого Каміння. Величезні скелі, найвища з яких Соколине око, має висоту понад 40 метрів.

Підкажіть, як розпізнати булінг?

Підкажіть, як розпізнати булінг?

Насамперед  зауважу,  що  жодна дитина не може бути об'єктом незаконного посягання на її честь і гідність. Будь-яке насильство над дитиною переслідується законом.

18 червня об 11:00, в БК ім. А.Красовського, відбулася перша зустріч Молодіжної Ради

18 червня об 11:00, в БК ім. А.Красовського, відбулася перша зустріч Молодіжної Ради

Під час засідання обирали голову , заступників та секретаря Молодіжної Ради. Станом на сьогодні МР включає в себе 14 членів, серед них голова МР- Рибак Е.А., заступники: Фочук С.В., Пуганова О.В., Романюк І.І. та секретар ради- Ткач О.В. Також під час засідання обговорювали можливий план роботи МР на 2019-2020 рр. Молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом при Рожнівській сільській раді ОТГ та її виконавчиx органаx, створеним для здійснення координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації молодіжної політики, сприяння участі молоді Рожнівської об’єднаної територіальної громади  у формуванні та реалізації молодіжної політики в усіх сферах життя молоді, координації спільної діяльності молодіжних громадських організацій, інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування, що займаються реалізацією молодіжної політики та активізації участі молоді у політичному, соціальному та економічному житті Громади.

Права вагітних та породіль у пологових будинках. Консультує Міністр юстиції Павло Петренко!

Права вагітних та породіль у пологових будинках. Консультує Міністр юстиції Павло Петренко!

Добрий день, Павле Дмитровичу! Хочу отримати від  Вас пораду. Зовсім скоро в нашій сім’ї  буде поповнення. Я дуже схвильована, оскільки це моя перша дитина. Оскільки я буду вперше перебувати у пологовому будинку, хотіла  б розуміти свої права.  Розкажіть про них більш детально, будь ласка.

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

В середу 12 червня об 11:00 в БК ім. А .Красовського відбудеться відкрита зустріч із представниками  ГЦ «Ділові ініціативи» в рамках реалізації проекту «Ефективність розвитку громади у залученні громадян до прийняття рішень», Програма U-LEAD з Європою. Запрошуємо усіх активних, молодих, креативних жителів громади віком від 14 до 40 років, для обговорення створення Молодіжної Ради. Приходь, якщо ти хочеш стати частиною реалізації наступних завдань , пов'язаних із життям громадян та їх участю в усіх сферах суспільного життя Рожнівської ОТГ, а саме: -    Розвинути демократію серед молоді; -    Надати допомогу  людям у їх самореалізації (освіті, спорті, патріотичному вихованні тощо); -    Аналіз, прогнозування та визначення сучасних актуальних і перспективних проблем розвитку громади, участь у розробці заходів культурно-просвітницького, виховного та економічного характеру, розвитку наукового та інтелектуального потенціалу молоді громади , формування патріотичних та моральних цінностей , формування активної громадської позиції; -    Сприяння у забезпеченні реалізації прав та законних інтересів  об’єднань громадян.

SMART ENERGY

SMART ENERGY

Шановні жителі Рожнівської ОТГ! Рожнівська сільська рада ОТГ стала переможцем проекту “Smart Energy” ГО “Агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності”. Метою даного проекту є створення та впровадження відповідних дій, інструментів, знань та напрацювань, необхідних для створення умов енергоефективності у громадах, у тому числі впровадження системи енергоменеджменту та енергомоніторингу з  ціллю ефективного використання та споживання ресурсів та економії бюджетних коштів при умові підвищення якості послуги, а також створення та просування інформації для залучення ЕСКО інвестицій. Реалізація даного проекту надасть можливість підвищити рівень ресурсоефективності та ресурсозбереження в усіх бюджетних установах громади і підвищить рівень ефективності використання палива та енергії в усіх галузях життєдіяльності, скоротить обсяги використання та знизить витрати за рахунок заощадження паливно-енергетичних ресурсів, покращить якість надання послуг та комфорт. Також це забезпечить практичне впровадження та реалізацію заходів щодо ресурсозбереження, комплексне виконання робіт з ресурсозбереження та підвищення енергоефективності.