Фото без опису Фото без опису
Фото без опису 
28 лютого 2024 року у Меморіальному сквері Івано-Франківська пролунав Дзвін пам’яті за загиблими Героями, котрі віддали життя у боротьбі за рідну землю.

Полеглих захисників вшанували хвилиною мовчання та спільною молитвою.

Під час «Дзвону пам’яті» у молитві згадали усіх земляків, які загинули на війні, а їхнім родинам вручили державні нагороди. Розпорядженням Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради за сумлінну службу у Збройних Силах України, вірність військовій присязі, особисту мужність, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України при відсічі збройної агресії російської федерації, посмертно нагороджено відзнакою Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі поліцейського, посмертно присвоєно спеціальне звання підполковник поліції майорові поліції РОЗВАДОВСЬКОМУ Володимиру.

Володимир Петрович народився 5 червня 1986 року в селі Хімчин Рожнівської громади.

Коли в 2022 році почув перші сирени повітряної тривоги, Володимир миттєво прийняв рішення - йти добровольцем на фронт. Він вірив, що ніхто, крім них самих, не захистить нашу країну та землю. Володимир мав мрію про краще майбутнє для своїх дітей та України загалом, і він був готовий боротися за це і стояти до кінця. Завдяки своєму досвіду, його призначили до полку спеціального призначення Національної поліції України "Сафарі". Він безстрашно захищав кордони країни від ворога до своїх останніх днів.

Трагічна подія сталася 10 червня 2022 року, коли Володимир Розвадовський загинув під час виконання спеціального завдання у селі Мезинівка, Сумської область. Він отримав осколкове поранення, внаслідок чого його життя обірвалося. Володимир залишився в пам'яті як справжній герой України.