Фото без опису
Цієї неділі, Рожнівський ліцей "Гуцульщина" ім. Ф. Погребенника зібрав шанувальників на фінал першості Рожнівської громади з настільного тенісу серед чоловіків та жінок (одиночні та парні змагання). Участь у змаганнях взяло 32 учасники з Рожнівської громади.

Настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Людина, яка обирає даний вид спорту, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.

З перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Дуже цікаво було спостерігати за настроєм спортсменів під час гри, за тим, як переживали за кожний влучний удар і кожен промах. Учасники показали високий рівень підготовки та сплановану стратегію. Всі гравці докладали неабияких зусиль, аби вибороти перемогу.

В результаті напруженої боротьби визначилися переможці:

Жінки:

1 місце - Равлюк Анна (Рибне)

2 місце - Ходан Світлана (Рожнів)

3 місце - Михнюк Тетяна (Рожнів)

Чоловіки:

1 місце - Юрійчук Богдан (Хімчин)

2 місце - Сусак Руслан (Хімчин)

3 місце - Розпутняк Богдан (Хімчин)

Парні змагання:

1 місце - Парій Василь та Данилюк Руслан (Рожнів)

2 місце - Сусак Руслан та Дубей Іван (Хімчин)

3 місце - Юрійчук Богдан та Розпутняк Богдан (Хімчин)

Переможці змагань отримали заслужені відзнаки та грошові нагороди. Нагородження проводили Рожнівський сільський голова Сергій Радиш та заступник Рожнівського сільського голови Роман Матейчук.

Дякуємо учасникам змагань за спортивний азарт, позитивні емоції та атмосферу дружнього суперництва. Бажаємо усім сил та наснаги для подальших спортивних звершень!

Дякуємо захисникам України за можливість жити, працювати, навчатись, і займатись спортом!