Діяльнісний підхід у навчанні як чинник розвитку особистості молодшого школяра

Діяльнісний підхід у навчанні як чинник розвитку особистості молодшого школяра

13 грудня 2018 року, на базі Хімчинського ліцею "Інтелект" відбувся семінар-практикум ПМК вчителів початкових класів на тему "Діяльнісний підхід у навчанні як чинник розвитку особистості молодшого школяра".     Дану тему вчителі реалізували на двох відкритих уроках, виховному заході. Захоплююче проведений "Майстер клас".                             Учасники обмінялися досвідом та враженнями. Високо оцінили роботу семінару

Робоча зустріч-семінар представників Благодійного фонду "Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ"

Робоча зустріч-семінар представників Благодійного фонду "Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ"

На базі Рожнівського ліцею "Гуцульщина", відбулася робоча зустріч-семінар представників Благодійного фонду "Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ", начальника та головного спеціаліста відділу соціальної роботи Рожнівськоі сільської ради О.Ватрич та Я. Струць, практичних психологів і соціальних педагогів ліцеїв та ДНЗ ОТГ. Мета семінару: підвищення ефективності виконання державної політики з питань протидії людьми на місцевому рівні. Учасники семінару розглянули досить актуальні питання: попередження злочинів торгівлі людьми серед жителів ОТГ; виявлення осіб, постраждалих від торгівлі людьми; забезпечення та надання допомоги для успішної реабілітації та інтеграції у громаді.      Від імені представників соціально-психологічної служби щиро дякуємо організаторам зустрічі за налагодження партнерських відносин, цікаву інформацію та плідну співпрацю!

Працюємо творчо !

Працюємо творчо !

Вчора, 11 грудня 2028 року, у Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника відбувся семінар ПМК художньо-естетичного циклу на тему «Технології розвитку інтелектуально-пізнавальних і творчих здібностей здобувачів освіти на уроках художньо-естетичного циклу".

Час вимагає лідерів нової формації

Час вимагає лідерів нової формації

29 листопада 2018 року мальовниче містечко Яремче привітно зустріло голів учнівського самоврядування Івано- Франківської області. Як представник учнівського самоврядування я мала можливість взяти участь у роботі такого з'їзду. Тут усе приємно вразило: і природа краю, і ділова атмосфера зустрічі, й позитивне налаштування кожного. Риндич Оксана Миколаївна, новий координатор ІФУС, ознайомила усіх присутніх з планом дій на наступний рік.        Тренінг "Як прийняти важливе рішення" дав можливість усім учасникам отримати необхідні знання, став поштовхом до мотиваціі і вдосконалення себе як особистості й керівника.         Господарі дійства організували для нас екскурсію до Національного природного парку і запропонували перегляд фільму про Карпати.          Весь день пройшов, як святкова мить, і залишив багато позитивних емоцій, незабутніх вражень. Я глибоко переконана, що ІФУС - це не просто структура учнівського самоврядування, що такий з' їзд - то мудра інвестиція в розвиток ключових компетентностей учня, то шлях формування лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити нестандартно.        Дякую всім за уміло організоване та цікаве проведення такого заходу.

Творчий звіт Народних аматорських колективів на підтвердження звання «народний»

Творчий звіт Народних аматорських колективів на підтвердження звання «народний»

        8 грудня 2018 року в Будинку культури імені Андрія Красовського с. Рожнів відбувся творчий звіт Народних аматорських колективів на підтвердження звання «народний». Звітували Народна аматорська чоловіча хорова капела «Діброва» (хормейстр Галина Фенко), Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Калина» (хормейстр Василь Пилип'юк), Народний аматорський мішаний хор (хормейстр Глина Фенко) та Народна аматорська кіностудія «Черемош» (керівник Юрій Магдич).

З Днем Збройних сил України !

З Днем Збройних сил України !

Сьогодні вся країна відзначає День Збройних сил України. Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють оборонці, визволителі й захисники України, водночас воно стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Я щиросердечно вітаю тих, хто носить звання захисника України. Бажаю міцного здоров'я, сили, наснаги ,міці, терпіння, добра, щастя та злагоди Вам та Вашим родинам. Великих перемог у всіх починаннях, ділових успіхів, сміливих рішень. Спасибі за величезний труд, котрий ви здійснюєте щодня.

Науково-практичний семінар з питань роботи Нової української школи

Науково-практичний семінар з питань роботи Нової української школи

Сьогодні на базі Рожнівського ліцею "Гуцульщина" імені Федора Погребенника для вчителів початкових класів та заступників директорів з навчально-виховної роботи з ініціативи начальника відділу освіти Рожнівської ОТГ Чурко Т.В. було проведено науково-практичний семінар з питань роботи Нової української школи. Модераторами були Надія Попович, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти, методист ІФОІППО та Галина Адамович, старший викладач кафедри ІФОІППО.