Визначено п'ять проектів-переможців! Фінансування котрих відбуватиметься з січня 2019 року

Визначено п'ять проектів-переможців! Фінансування котрих відбуватиметься з січня 2019 року

Ось і добіг до кінця термін реалізації перших чотирьох пунктів цільової програми Бюджету Участі, а саме: 1      Інформаційна та промоційна кампанія. 2.     Подання проектів. 3.     Аналіз пропозицій. 4.     Визначення проектів-переможців. 16 листопада 2018 року о 15:00 відбулося засідання Координаційної ради, на якій було проаналізовано кожний проект і визначено п’ять переможців, а саме: 1.Автор- Розвадовська Валентина Михайлівна Назва проекту- Урни на узбіччі дороги-  крок до благоустрою села. 2. Автор- Крутофіст Володимир Омелянович Назва проекту- Покращення умов проживання жителів вулиць М.Рильського та Молодіжної села Рожнів. 3. Автор- Ткач Олександр Володимирович Назва проекту- Снігоприбиральна машина “ Кентавр ” 4. Автор-  Марчук Володимир Васильович Назва проекту-  Спортивно-ігровий майданчик задля здорового та активного дозвілля. 5.Автор- Погрибенник Назарій Васильович Назва проекту- Автобусна зупинка - це зручно, затишно,безпечно С.Рожнів- участок Варшава.   За період з 13 жовтня по 15 листопада поточного року, до Рожнівської сільської  ради об’єднаної територіальної громади надійшло п’ять проектів, котрі і стали переможними. Голосування жителями громади на визначення п’яти кращих проектів не відбулося, у зв’язку з недостатньою для цього кількістю поданих заявок, тобто не більше п’яти. Члени Координаційної ради одностайно проголосували за можливу реалізацію кожного із отриманих проектів. Реалізація та фінансування проектів-переможців почнеться із січня 2019 року. А ми, в свою чергу, хочемо нагадати, що бюджет участі в Рожнівській територіальній громаді – частина бюджету громади, з якого здійснюються видатки, визначені безпосередньо членами територіальної громади села, відповідно до цього положення та за процедурою, визначеною відповідною Програмою. Детальну інформацію про проекти-переможці, як і самі проекти ви можете знайти на офіційному сайті Рожнівської громади у підрозділах  Бюджету Участі , з правого боку верхньої панелі сайту.

З днем Гідності та Свободи!

З днем Гідності та Свободи!

21 листопада ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

21 листопада 2018 року о 13:00 в Хімчинському БК відбудеться захід до Дня Гідності та Свободи " За чесність,правду і гідність"

" За чесність,правду і гідність"

" За чесність,правду і гідність"

21 листопада 2018 року об 11:00 в БК ім.А.Красовського відбудеться захід до Дня Гідності та Свободи " За чесність,правду і гідність"

Рішення 171-172...

Рішення 171-172...

Про день пам’яті жертв голодомору та політичних репресій  

З днем працівників культури!

З днем працівників культури!

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!